MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 2
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze. Po ostatnim zdjęciu przejdziesz na i.pl.
Poprzednie
Przejdź na i.pl
Przesuń w prawo aby przejść na i.pl
Popękane ciastka czekoladowe przed pieczeniem trzeba...
fot. Getty Images/Lilechka75/zdjęcie ilustracyjne

Popękane ciasteczka wyglądają obłędnie. Polecam przepis dla fanów czekolady. W tym roku rozdam je na prezenty

Popękane ciasteczka czekoladowe

Popękane ciastka czekoladowe przed pieczeniem trzeba schłodzić w lodówce przez kilka godzin, aż będą miały gęstą konsystencję.

Zobacz również

Prałat Henryk Lesner odchodzi na emeryturę

Prałat Henryk Lesner odchodzi na emeryturę

Już wkrótce joga przy zachodzie słońca na bulwarze w Malborku

Już wkrótce joga przy zachodzie słońca na bulwarze w Malborku

Polecamy

Dip czosnkowy z fetą. Pyszny dodatek do warzyw i mięs. Zrobisz raz i przepadniesz

HIT DNIA
Dip czosnkowy z fetą. Pyszny dodatek do warzyw i mięs. Zrobisz raz i przepadniesz

Nie daj się nabrać, nawet jeśli to atrakcyjna inwestycja – oszuści działają

Nie daj się nabrać, nawet jeśli to atrakcyjna inwestycja – oszuści działają

Domowe lody na patyku. Hit nie tylko z okazji Dnia Dziecka

Domowe lody na patyku. Hit nie tylko z okazji Dnia Dziecka